Pomlajevanje obraza in glajenje gub

Naša koža je skozi leta izpostavljena številnim obremenitvam od zunaj, poleg tega pa je kot vsa ostala tkiva podvržena neizbežnemu procesu staranja.

Predvsem je izpostavljena koža na obrazu, zato je pomlajevanje obraza tudi najpogostejša storitev, za katero s v okviru regeneracije tkiv in izboljšanja videza odločajo naše stranke.

Glajenje gub (gube na obrazu, predvsem gube okoli oči) zelo uspešno odstranjujemo z različnimi tehnikami za pomlajevanje obraza. Pri vsaki stranki najprej opravimo pregled kože obraza in ji svetujemo ustrezno terapijo.

Vas motijo gube na obrazu in okoli oči?

Pridite v Kozmetični salon Nika na pomlajevanje obraza! Obljubljamo, da boste od nas odšli zadovoljni zaradi mladostnejšega videza.

Close-up of young woman receiving facial massage at day spa

Gube na obrazu in okoli oči

Gube so posledica naravnega procesa staranja kože, pa tudi zunanjih dejavnikov, na primer izpostavljanja soncu. Odvisne so tudi naše genetske zasnove. Pomlajevanje obraza in glajenje gub na obrazu in okoli oči s kremami, ki so na voljo v maloprodaji, ni ravno uspešno, medtem ko vam v Kozmetičnem salonu Nika ponujamo pomlajevanje obraza s tako imenovano ELOS tehnologijo. Gre za učinkovit in varen postopek, s katerim segrejmo kolagenska vlakna, kar v globljih plasteh kože povzroči oteklino. Ko ta splahni, prostor med ločenimi vlakni napolni nov kolagen. Tovrstno pomlajevanje kože in glajenje gub je zelo uspešno, koža postane gladka in prožna.

Glajenje gub in pomlajevanje obraza za večjo samozavest

Ko se začnejo pojavljati gube na obrazu in okoli oči, nas navadno najprej premamijo drage kreme za pomlajevanje obraza, ki nimajo nikakršnega učinka, razen tega, da izpraznijo našo denarnico. Namesto tega se raje odločite za učinkovito pomlajevanje obraza in glajenje gub v Kozmetičnem salonu Nika. Z uporabo ELOS tehnologije bo vaša koža bolj napeta in gladka že po prvem obisku, zares pravi rezultati pa se navadno pokažejo po 3 do 5 tretmajih. Dvignite si samozavest in si zgladite gube na obrazu! Uspešno pomlajevanje obraza ni le iluzija.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.