Laserska depilacija - trajna depilacija

Trajno odstranjevanje dlak

Laserska depilacija - Lasersko odstranjevanje dlak je novejša metoda trajne depilacije.

Elos tehnologija omogoča trajno odstranjevanje dlak z uporabo optične in radiofrekvenčne energije. Trajna depilacija zahteva termalno poškodbo mešička, ki prepreči normalno rast dlake. Korenino dlake trajno odstranimo z zadostnim segrevanjem, za katerega pa so svetlejše in tanjše dlake manj dovzetne. Z Elos tehnologijo lahko trajno odstranimo tudi te dlake. Radiofrekvenca se osredotoči le na predhodno segreto področje, ki smo ga obdelali z optično energijo. Optična energija tkivo segreje, radiofrekvenčna energija pa uniči tarčo, kar poveča varnost in učinkovitost trajnega odstranjevanja dlak. Kot edini stranski učinek trajnega odstranjevanja dlak, se pojavi kratkotrajna rdečica kože, ki pa primerjalno ni večja, kot pri depilaciji.

Laserska-depilacija
elos tehnologija za odstranjevanje dlak

Z laserskim aplikatorjem, ki se dotika tretirane kože, se sproži kontroliran pulz, ki prodre v lasni mešiček in ga uniči. To povzroči trajno odstranitev dlak. Za ta namen je potrebno več ponovitev, da se dlake res trajno odstranijo. Potrebnih je 5 do 6 tretmajev. Kajti dlake rastejo v treh fazah. Trajna depilacija pa je najučinkovitejša, kadar je dlaka v fazi rasti.

Posamezne dlake se nahajajo v različnih fazah rastnega ciklusa. Čas faze rasti dlak se na različnih delih telesa razlikuje, zato so tudi razmaki med enim in drugim tretmajem trajnega odstranjevanja dlak različni. Trajno odstranjevanje dlak na obrazu se tretira v razmaku 4 do 6 tednov na obrazu, 6 do 12 tednov rame in hrbet in 10 do 16 tednov noge. Varen in neboleč učinek pri trajnem odstranjevanju dlak, omogoča aktivno hlajenje kožne površine. Trajno odstranjevanje dlak se lahko izvaja na vseh delih telesa, razen okrog oči. Elos tehnologija nudi trajno odstranjevanje dlak tako ženskam kot moškim.

Odstranjevanje dlak se uspešno izvaja tudi na svetlih in rdečih dlakah in dlakah v fazi rasti na vseh tipih kože.

Za razliko od navadne depilacije, je lasersko odstranjevanje dlak učinkovitejše in dolgotrajnejše. Lasersko odstranjevanje dlak praviloma ni boleč, majhen odstotek pacientov pa poroča o rahlem špikanju. Tretma ponavadi traja manj kot pol ure.

Lasersko odstranjevanje dlak z obraza

Lasersko-odstranjevanje-dlak-z-obraza

Vedno več žensk se spopada z dnevnim odstranjevanjem dlak iz obraza, kar zna biti kar nadležna vsakodnevna naloga. Nekatere nezaželene dlake se pojavijo kot stranski efekt staranja ali pa hormonskega neravnovesja.

Za moške je lasersko odstranjevanje obraznih dlak veliko boljša alternativa, kot dnevno britje, s katero dosežejo trajni gladek videz.

Da bi se izognili neprijetnih situacij in skrbi obstaja enostavna in trajna rešitev - ELOS tehnologija: lasersko odstranjevanje dlak.

Depilacija (lasersko odstranjevanje dlačic) vas bo odrešila dnevnega britja, voskanja, pekoče rdečice ter vraščenih dlak.

Lasersko odstranjevanje dlak iz telesa

Lasersko odstranjevanje dlak omogoča trajno popolnoma odstraniti nezaželene dlake povsod. Vse kar je potrebno je želja po opustitvi dnevnih britvic in voskanja.

Lasersko odstranjevanje dlak - bikini predel

Najpopularnejše je lasersko odstranjevanje dlak na intimnih predelih. Brazilska bikini depilacija in tretmaji odstranjevanja sramnih dlak ženskam in moškim omogoča popolno samozavest. Z laserskim odstranjevanjem dlak na intimnih predelih pa se tudi izognemo učinku vraščanja dlak.

Lasersko odstranjevanje dlak na nogah, rokah ter podpazduho

Največ časa in denarja ženske tipično porabimo za odstranjevanje dlak na nogah. Segamo po raznih produktih za kratkotrajne svilene občutke. Laserska depilacija pa nam ponuja možnost za dolgotrajne svilene občutke.

Če še nikoli niste bili na laserski depilaciji, potem je odstranjevanje dlak izpod pazduhe najprimernejše predel za začetek. Postopek je lahek in hitro izvedljiv, rezultati pa dolgotrajni in navdušujoči.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.