Brazilska depilacija - depilacija bikini

Brazilska bikini depilacija

Intimna depilacija, zelo dobro poznana kot brazilska depilacija, zavzema odstranjevanje vseh dlačic iz venerinega hribčka, sramnih ustnic ter predela bikinija. Bikini depilacija je bila pred časom za marsikatero žensko pa tudi moškega velik izziv. Ker je bikini intimen predel je predstavljala brazilska depilacija občutek nelagodnosti. Danes pa lahko rečemo, da brazilska bikini depilacija intimnih predelov ni več tabu. Ženske in tudi moški so se znebili predsodkov o brazilski depilaciji. Predvsem, ker brazilska depilacija prinaša veliko prednosti. Klasična depilacija bikini predelov ter brazilska depilacija se razlikujeta v tem, da se pri brazilski depilaciji odstranijo dlake spredaj, zadaj in vse vmes.

Prednost brazilske bikini depilacije je higiena. Odstranjene dlake pri brazilski depilaciji ponovno zrastejo po treh do štirih tednih. Občutno so tanjše in manj močne. Po brazilski depilaciji se dlake tudi ne vraščajo.

Brazilska depilacija omogoča tudi nežno in gladko kožo depiliranega področja. Z voskom ali smolo se namaže po dlakah. Dlačice se nato s trakovi in hitrimi gibi odstrani v nasprotni strani njihove rasti. Vosek je po sestavi iz medu in deluje pomirjevalno na kožo. Zato je tudi koža po intimnih delih očitno manj razdražena in rdeča.

Masaze-telesa

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.