Jessica gel lak - manikura nohtov

Jessica gel lak učinkovito preprečuje cepljenje nohtov

Jessica gel lak je neagresivna verzija običajnega geliranja nohtov. Za gel lak ni potrebno dolgotrajno piljenje nohta. Takšna manikura ali pedikura je posebej dobrodošla v primeru tankih nohtov. Jessica gel lak se s čopičem preprosto nanese na površino nohtov brez predhodnega piljenja. Gel lak učinkovito zaščiti in tako preprečuje cepljenje nohtov, kar jim omogoča tudi nemoteno rast. Jessica gel lak je na voljo v različnih odtenkih, nanos pa je tanek, a trpežen. Poskrbite, da bodo vaši nohti urejeni nohti!

JESSICA GEL LAK (1)

Kvalitetna pedikura in manikura nohtov Jessica

JESSICA GEL LAK (2)

Kvalitetna pedikura in manikura nohtov, ki jo omogoča Jessica gel lak za nohte, je opravljena hitro in neboleče. Ker se nanese v tankem sloju, ima Jessica manikura in pedikura nohtov povsem naraven izgled. Gelirani nohti so običajno debelejši, kar jih že na daleč loči od naravnih. Kvalitetna pedikura in manikura nohtov Jessica, ki vsebuje gel lak, združuje trdnost gela, lesk laka in izgled naravno tankih nohtov v enem.

Vaši na novo urejeni nohti z gel lakom Jessica bodo ponovno zasijali, hkrati pa bodo zaščiteni pred zunanjimi vplivi, ki bi jih utegnili poškodovati. Cepljenje nohtov, ki ga povzročajo agresivna čistila, nepravilno krajšanje nohtov in mehanske poškodbe, bodo zdaj preteklost.

Odločite se za gel lak Jessica in obiščite naš salon, kjer vam nudimo tudi:

 

Vrhunsko urejeni nohti – Jessica manikura in kvalitetna pedikura vaših nohtov

Urejeni nohti so znak zdravja in urejenosti posameznika. Jessica gel lak vam to ponuja v zelo kratkem času. Če so vaši nohti že bili gelirani z običajnim gelom, je le-tega potrebno predhodno odstraniti s piljenjem.

Sledi nanos gel laka Jessica na nohte v odtenku po vaši želji in ko se posuši, je postopek končan. Gel lak vam omogoča, da se noht popravi in postane zdrav, hkrati pa lahko pozabite na krušenje. Po določenem času se gel lak nežno odstrani s posebno tekočino in po želji ponovno nanese.

Pedikura

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.