Elos trajna laserska depilacija, lasersko odstranjevanje aken, fotopomlajevanje obraza

Trajna laserska depilacija – cenik. Lasersko odstranjevanje dlačic pred poletjem!

Trajna laserska depilacija Elos vam omogoča, da se znebite dlačic ne glede na to, kje na telesu se nahajajo. Lasersko odstranjevanje dlačic je neboleče in dolgotrajno, zato se lahko odpoveste stroškom za nakup britvic, depilacijskih krem in podobnih pripomočkov. Elos tehnologija pa omogoča tudi lasersko odstranjevanje aken in najrazličnejših brazgotin. S pomočjo toplote Elos aparata pa izvajamo tudi fotopomlajevanje obraza. Obiščite naš kozmetični salon in izberite popolno nego telesa – poleg Elos terapije je na voljo tudi naravna nega obraza, naravna kvalitetna pedikura, manikura Jessica in še več.

elos tehnologija za odstranjevanje dlak

Trajna laserska depilacija za popolnoma gladko kožo

Lasersko-odstranjevanje-dlak-z-obraza

Trajna laserska depilacija deluje po principu uničevanja mešičkov dlačic. Trajna depilacija Elos poskrbi, da se po določenem številu tretmajev toplotno uničijo vsi mešički. Laserska depilacija nudi hitrejše segrevanje in uničenje mešičkov pri temnejših dlačicah, uspešno pa se spopade tudi s svetlejšimi. Po posegu se je potrebno izogibati soncu, hkrati pa se lasersko odstranjevanje dlačic ne izvaja na predhodno že zagoreli koži. Najbolje je, da se trajna laserska depilacija (cenik) začne izvajati jeseni in nato po intervalih poteka skozi celotno zimo. Lasersko odstranjevanje dlačic na obrazu pa ima še dodatno prednost – ob toplotnem delovanju laserja se v koži ponovno začne tvoriti kolagen, kar izboljša tonus kože (fotopomlajevanje obraza). Izginejo ali močno zmanjšajo se manjše in večje brazgotine in gubice, s pomočjo laserja pa izvajamo tudi lasersko odstranjevanje aken.

Lasersko odstranjevanje aken, najrazličnejših brazgotin in fotopomlajevanje obraza

Lasersko odstranjevanje aken je rešitev za vse, ki se z aknami neuspešno bojujejo že dlje časa. Lasersko odstranjevanje aken se izvaja na obrazu, ramenih, hrbtu oziroma povsod, kjer se nahajajo. Fotoenergijska reakcija med laserjem in kožo poskrbi, da lojnice prenehajo s prevelikim izločanjem maščobe, ki vodi v nastanek aken. Lasersko odstranjevanje aken pripomore k preprečitvi nastanka brazgotin, obstoječe brazgotine pa se močno zmanjšajo ali celo popolnoma izginejo. Na voljo je tudi fotopomlajevanje obraza (cenik), ki je odlična alternativa lepotni operaciji, predvsem je manj invazivna. Odločite se lahko tudi za lasersko odstranjevanje dlačic povsod po telesu in druge stortive, ki jih nudi naš salon. Obiščite nas!

Aromaterapija masaža, laserska depilacija cenik, trajna depilacija, lasersko odstranjevanje aken in dlačic, fotopomlajevanje obraza in še več:

Trajna depilacija, lasersko odstranjevanje dlačic in aken, laserska depilacija cenik, naravna nega obraza, kvalitetna pedikura, manikura Jessica, fotopomlajevanje obraza - Kozmetični salon Nika - veselimo se vašega obiska!

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.