Fotopomlajevanje - pomlajevanje kože

Po vročem poletju in odvečnem izpostavljanju soncu, napornem za našo kožo, ki nam je prineslo še kakšno gubico ali znamenje več, je sedaj čas, da ustavimo staranje in vas pomladimo nazaj z vrhunsko tehnologijo za glajenje gub imenovano ELOS.

Pomlajevanje obraza obnovi mladostni videz in povrne obseg gladkosti vašemu obrazu. Izboljšajte vašo kožno teksturo, znebite se gubic in vseh nepravilnosti na vaši koži s fotopomlajevanjem.

Nagubana koža zadržuje gost kolagen, kar pripelje do slabe cirkulacije krvi in zmanjša rast novih kolagenskih vlaken. Z ELOS tehnologijo segrevamo kolagenska vlakna, da se med seboj ločijo in naredimo prostor, da se lahko ponovno napolni z novim kolagenom. Lasersko pomlajevanje kože povzroči dolgoročni učinek napete kože, s čimer vidno zmanjšamo globoke gube, majhne gubice pa popolnoma odstranimo. Po tretmaju koža pridobi svež, čvrst ter rožnast izgled.

Beautiful woman portrait

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.