Havajska masaža ali Lomi - Lomi

To je edinstvena, tekoče povezana, plesno - ritmična masaža celega telesa. Zelo sproščujoča, hitro odpravi napetosti, obnovi in povrne življensko moč in dobro počutje. Lomi - Lomi v havajščini označuje "ljubeče roke", masažo s plesnimi gibi, utiranje olja ali mazil, ki deluje tako fizično na telo kot psihično.

Aloha Spirit je zelo pomemben dejavnik pri masaži Lomi - Lomi in označuje življensko moč. Aloha Spirit Havajčanom pomeni način življenja in njihove kulture. Pri Lomi - Lomi masaži terapevt vseskozi kombinira moč Alohe Spirita z močjo masažnih prijemov. To je prijetna kombinacija, ki se vseskozi dopolnjuje. Napetosti v telesu so znak porušenja ravnovesja, izčrpanosti in bolezni. Pravijo, da se blokade prvo pojavijo v sklepih.

Lomi - Lomi masaža zmanjša napetosti in posledično se zaokroži življenska energija, naravna vitalnost, zdravje in občutek sreče. Pri Lomi - Lomi masaži Havajci združujejo gnetenje in raztezanje. Lomi - Lomi je zelo fizična in energična masaža telesa. Terapevt pri masaži izvaja dolge ritmične prijeme, ki jih posreduje z dlanmi, podlaktmi in komolcem. Prijemi so različno dolgi in v različnih ritmih in valovih. Gibanje poteka iz ene na drugo stran, gor in dol in okrog telesa. Val za volom je telo bolj sproščeno, mišice popustijo in misli odplavajo drugam. Po končani Lomi - Lomi masaži se masirana oseba počuti lahkotno, očiščeno in prenovljeno. Povrne se ji upanje in notranja moč.

Havajska-masaza

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.