Francoska manikura nohtov – urejeni nohti

Če se še bolj prepričujemo, da temu ni tako, je preprosto dejstvo, da videz ustvari prvi vtis. Pa ne govorimo o tem, kakšne barve so vaše oči in lasje, kakšen nos imate ali kakšno konfekcijsko številko nosite – nikakor ne! Gre za urejenost človeka ne glede na njegovo starost, postavo in druge značilnosti. To je tisto, kar naredi dober prvi vtis. Raziskave so pokazale, da poleg obraza ljudje na svojih sogovornikih najprej opazijo roke in nohte. In naj se zdi še tako neverjetno – francoska manikura lahko povsem povprečne ali celo neurejene roke spremeni v takšne, da jih boste z veseljem pokazali ali nekomu samozavestno segli v roke.

Naravna francoska manikura nohtov

Urejeni nohti so resnično odraz človekove skrbi za svoj videz. Francoska manikura je že vrsto let precej priljubljena, saj je v osnovi videti naravna in ni pretirano vsiljiva. Njena bistvena značilnost so bele konice nohtov, ki jih navadno dopolnimo z lakom nežnejših odtenkov.

Urejeni nohti na nogah s pomočjo francoske manikure

Tudi urejeni nohti na nogah so izjemno pomembni, predvsem poleti, ko imamo obute odprte čevlje. Tam so seveda konice navadno bistveno krajše, a tako imenovana francoska manikura nohtov v osnovi ostaja enaka – nohti nežnih barv in bela konica. Za urejene roke in noge se oglasite v Kozmetičnem salonu Nika – hitro in ugodno bomo polepšali vaše nohte!

Urejeni-nohti
Francoska-manikura

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.