Razstrupljanje telesa je nujno za naše zdravje

Naše telo je v današnjih časih vse bolj izpostavljeno najrazličnejšim strupenim snovem, ki se nahajajo v težkih kovinah, kemikalijah, pesticidih, izpušnih plinih, sevanju in raznih drugih oblikah onesnaženja. Še dodatno pa naše telo zastruplja, če imamo težave s slabo prebavo, lenobnim črevesjem, nezadostnim izločanjem strupov skozi kožo ter oslabljenim delovanjem ledvic in jeter. Zato redno razstrupljanje oz. čiščenje telesa vedno bolj postaja zdravstvena nujnost, s katero lahko preprečimo nastanek bolezni, blažimo njene simptome in pripomoremo k okrevanju.

Prvi znanilci nakopičenih odvečnih snovi v telesu so utrujenost, nezbranost, podočnjaki, alergije, bolečine v sklepih, zamašene obnosne votline, motne in pordele oči, polt brez leska, madeži na koži, slaba prebava in zadah. Detoksikacija organizma sicer ni čudežno zdravilo za vse bolezni, je pa odlična metoda za blagodejne spremembe in nov polet.

Razstrupljanje telesa lahko dosežemo na več različnih načinov – v Kozmetičnem salonu Nika vam omogočamo naravno čiščenja telesa skozi potenje v finski savni.

Salon Nika FINSKA SAVNA

Detoksikacija organizma skozi potenje v finski savni je naravna

sprostitvena nega z aromatičnimi olji

Razstrupljanje telesa in ostali pozitivni učinki uporabe savne so že dolgo znani. V savni se telo zaradi vročine pregreje in spoti, z znojenjem pa se iz telesa odstranijo odvečni strupi. Savna spodbudi tudi presnovo, okrepi imunski sistem, izboljša spanec in razpoloženje ter pripomore k telesni in duševni sprostitvi. Čiščenje telesa, ki ga pospešujeta pregrevanje in potenje v finski savni, predstavlja najboljši način za detoksikacijo organizma.

Finska savna je lesen prostor s pečjo z vročim kamenjem. Tega polivamo z vodo, da se zrak še močneje segreje in tako omogoči močnejše potenje. Močnejše kot je potenje, bolj učinkovita je detoksikacija organizma. Priporočljivo je, da finsko savno obiščemo enkrat ali dvakrat na teden.

Podarite si sproščujoče razstrupljanje telesa

Razstrupljanje telesa nam daje priložnost, da obnovimo pozitiven odnos do sebe in okolja, da začutimo globlji smisel bivanja in da nasploh v življenju ponovno zažarimo. Čiščenje organizma, uma in čustev je najlepše darilo, ki si ga lahko podarite. Povrnili se vam bodo dobro počutje, vitalnost in duševni mir.

Obiščite Kozmetični salon Nika in okrepite svoje zdravje. Odločite se za sproščujoče razstrupljanje telesa s potenjem v finski savni.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.