Manikura

Manikura - nega rok je zelo pomembna, saj roke veliko povedo o vaši osebnosti. Roke so oblika osebnega izraza. Pogosto lahko izdajajo vašo starost.

Lepi in negovani nohti naredijo žensko šarmantno in očarljivo. Lepi nohti niso prirojeni temveč jih je treba skrbno negovati. Naravno oblikovani nohti dajo ženski samozavest in so priznanje za njen trud. Mnogi so prepričani, da so lepi nohti nekaj najboljšega kar lahko ženska da sebi.

Manikura Jessica

Naravna manikura Jessica je napreden sistem negovanja nohtov. Jessica izdelki in celoten sistem so formulirani za izboljšanje rasti, zdravlja in lepote naravnih nohtov. Namenjeni so negi in zaščiti šibkih nohtov - dovoljujejo jim rast in jih medtem ščitijo. Izdelki Jessica zadostijo vsem tipom naravnih nohtov. Za vsak problem nudijo rešitev – za suhe, krhke, normalne, nohte, ki se cepijo, šibke, lomljive, razbrazdane in poškodovane nohte. Linija pa je namenjena tudi umetnim nohtom.

Potek manikure

Manikura nohtov po sistemu Jessica se začne z intenzivnim nanosom olja in kreme, ki ji sledi masaža s termično rokavico. Tako se nohti in koža segrejejo in vpijejo hranljive sestavine. S strojčkom za odstranitev obnohtne kože se spodbudi prekrvavitev korena nohta. Sledi kopel, ki nohte zmehča, da so pripravljeni za oblikovanje s pilico. Nohte se nato skrtači.

Manikura se nadaljuje z nanosom podlaka, ki smo ga predhodno že izbrali glede na tip nohta. Z izbrano barvo laka in nanosem nadlaka, ki naredi briljanten lesk zaključimo naravno nego nohtov po sistemu Jessica. Tako negovani nohti zasijejo v prerojeni podobi.

Obiščite nas in se pustite razvajati s kraljevsko nego naravnih nohtov.

Manikura z gel laki

Prednost GELeration Jessica manikure je v obstojnosti negi nohtov, saj le ti ostanejo urejeni lahko tudi do štiri tedne. Jessica gel lak se suši pod infra rdečo lučko, kar pomeni, da se posuši v parih minutah. Jessica manikura z gel laki je hitra, enostavna in obstojna rešitev za vsako žensko, ki si želi imeti urejene nohte.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.