Depilacija intimnih delov – brazilska depilacija

Intimna depilacija ni več tabu!

Intimna depilacija, zelo dobro poznana kot brazilska depilacija, zavzema odstranjevanje vseh dlačic z venerinega hribčka, sramnih ustnic ter predela bikinija. Klasična bikini depilacija ter brazilska depilacija se razlikujeta v tem, da depilacija brazil odstrani vse dlake na celotnem intimnem predelu, ne samo na bikini predelu.

Intimna depilacija je bila pred časom za marsikatero žensko pa tudi moškega velik izziv. Ker je bikini intimni predel, je predstavljala depilacija intimnih delov občutek nelagodnosti. Danes pa lahko rečemo, da bikini depilacija ni več tabu. Za veliko žensk je depiliranje intimnih predelov postalo že rutina. Predvsem, ker depilacija brazil prinaša veliko prednosti.

 

BRAZILSKA DEPILACIJA
lomi lomi havajska masaža

Zakaj brazilski bikini?

Higiena je prva prednost, ki jo zagotavlja intimna depilacija oz. depilacija brazil. Odstranjene dlake pri depilaciji brazilski bikini ponovno zrastejo po treh do štirih tednih. Občutno so tanjše in manj močne. Brazilska depilacija vam omogoča brezskrbne dni brez britja in iritacije kože. Brazilski bikini oziroma brazilska depilacija je učinkovita metoda za odstranjevanje dlak intimnih predelov, in trenutno bolj popularna kot depilacija bikini predela.

 

Kako deluje depilacija brazil?

Depilacija brazil pomeni depiliranje intimnih predelov. Z voskom ali smolo se namaže po dlakah, te pa se nato s trakovi in hitrimi gibi odstrani v nasprotno smer njihove rasti. Pomembno je, da se brazilska depilacija izvaja pravilno, saj je le tako neboleča.

Brazilska depilacija naredi kožo mehko, vosek pa vsebuje med, kar deluje pomirjevalno na kožo. Zato je tudi koža po depilaciji brazilski bikini manj razdražena in rdeča. Brazilska depilacija traja od dvajset do petinštirideset minut, za voskanje pa so primerne dlačice dolge dva do tri milimetre. Depilacija je dolgotrajna rešitev za gladko kožo. Depilacija intimnih delov – brazilska depilacija intimnih delov, pa ne veste kam?

V kozmetičnem salonu Nika nudimo ugodno depiliranje intimnih predelov, sedaj pa je na voljo tudi trajna depilacija. Laserska depilacija je novejša metoda trajne depilacije. Elos tehnologija omogoča trajno odstranjevanje dlak z uporabo optične in radiofrekvenčne energije. Najpopularnejša laserska depilacija je intimna depilacija. Depiliranje intimnih predelov je tudi s to metodo popolnoma varno in neboleče.

Brazilska depilacija intimnih predelov je priljubljena tako med ženskami in kot med moškimi.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.