Organska kozmetika – ekološka, naravna kozmetika za obraz

Tudi na področju kozmetične industrije se že kar nekaj časa uveljavlja uporaba organske oziroma naravne kozmetike za obraz in telo. V Kozmetičnem salonu Nika že vseskozi težimo k temu, da bi svojim strankam ponudili čim bolj naravne izdelke, ki hkrati odlično učinkujejo. Kar precej časa je preteklo, da so uporabniki do takšnih izdelkov pridobili zaupanje, saj je bilo izjemno zakoreninjeno prepričanje (in žal je pogosto še danes tako), da je ekološka oziroma organska kozmetika sicer res izdelana iz naravnih sestavin, a mnogo manj učinkovita. Slednje seveda na drži, saj so tudi na tem področju odkritja in tehnološki procesi tako vrhunski, da je naravna kozmetika enakovredna ali celo bolj učinkovita.

organska kozmetika ilcsi

Zakaj ekološka oziroma organska kozmetika?

Znano je, da je koža naš največji organ. Prek nje v naše telo vstopajo različne snovi in vse, kar nanesemo nanjo sčasoma preide v organizem. To pomeni, da prav vse snovi iz kozmetike vnašamo ne le na kožo, temveč tudi v telo. Zato je organska oziroma naravna kozmetika za obraz in telo tako pomembna. Ekološka kozmetika v telo ne vnaša nobenih nenaravnih sestavin, ki bi se kopičile in škodile organizmu. Pravzaprav velja ravno nasprotno: organska kozmetika za obraz in telo vsebuje sestavine, ki so koristne ne le za vašo kožo, temveč za celotno telo.

 

entire-product-range

Naravna kozmetika za obraz podjetja Ilcsi

V Kozmetičnem salonu Nika smo se med mnogimi znamkami odločili, da bomo uporabljali izdelke podjetja Ilcsi, ki ima na tem področju dolgoletno tradicijo in spada med najbolj priznane znamke. Njihova organska kozmetika ima certifikat BDIH, ki uporabnikom zagotavlja naslednje:

  • uporaba materialov iz nadzorovane bio pridelave
  • uporaba naravnih konzervansov
  • uporaba biološko razgradljive embalaže
  • izdelki niso testirani na živalih
  • prepovedana je uporaba sestavin, ki so pridobljene iz odmrlih vretenčarjev
  • prepovedana je uporaba radioaktivnega sevanja za razkuževanje
  • prepovedana je uporaba sintetičnih sestavin

Certifikat BDIH, ki ga ima ekološka kozmetika Ilcsi, je zagotovilo, da so izdelki podjetja Ilcsi, ki jih uporabljamo v Kozmetičnem salonu Nika, resnično kakovostna naravna kozmetika za obraz, ki ne vsebuje telesu škodljivih ali celo nevarnih snovi.

Prepričajte se sami, da je organska kozmetika Ilcsi zares odlična za vašo kožo in telo.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.