Klasična masaža

Klasična masaža telesa je blagodejna za kožo, hkrati pa vpliva tudi na notranje organe. Klasično masažo izvajamo z olji. Najboljša olja so rastlinska, z dodanimi eteričnimi olji. Masaža je tako bolj prijetna, saj lahko obenem sprošča in poživlja. Klasična masaža z olji izredno neguje kožo. Občuti se mehkejši dotik, koža je bolj voljna in lažje sprejema aktivne snovi. S Klasično masažo se telo popolnoma sprosti, kar pripomore k temu, da pozabimo na vsakdanji stres. Odpravi depresijo in tesnobo in prav zaradi tega je Klasična masaža zelo cenjena. Masaža je tudi zelo koristna, saj masirancu daje občutek varnosti, zaradi česar se umsko lahko popolnoma sprosti.

IMG_4919
IMG_4930

Redna masaža je koristna tudi za povečanje odpornosti. Saj masaža poživi krvni obtok, izboljša preskrbo hranljivih snovi, s tem pa lajša vrsto težav, vključno z glavoboli in prebavnimi motnjami. Klasična masaža sprošča tudi mišično napetost, vrača telesu gibljivost, ker obnovi elastičnost in voljnost telesnih tkiv. Telesna dejavnost pri masaži deluje tudi neposredno na limfni sistem, saj telesu pomaga izločati mlečno kislino in druge kemične odpadke, ki povzročajo bolečino in nelagodje v sklepih in mišicah.

Pri klasični masaži se sproščajo blokade, ki ovirajo pretok energije in življenske sile po vsem telesu. To so prijemi, ki so močnejši in prodornejši in se izvajajo s prsti in členki. Pri tem se čuti kratkotrajna bolečina,a ko naretost popusti je tkivo sproščeno in čuti se oljajšanje.

Pristop klasične masaže se pri nas vedno izvaja tako, da se osredotočimo neposredno na fiziologijo telesa, kot na sproščanje čustvene napetosti in na zaznavni obdelavi energetske ravni v telesu.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.