NEGA OBRAZA

organska kozmetika ilcsi

Organska kozmetika

Close-up of young woman receiving facial massage at day spa

Pomlajevanje obraza

REGENERATIVNA KISIKOVA NEGA

Regenerativna kisikova nega

Beautiful young woman receiving facial massage.

Japonski cosmo lifting obraza

Japonski cosmo lifting obraza je masažna tehnika ki deluje na akopresurne točke, na stimulacijo mišic in na limfo. S to masažo dosežemo učinek liftinga na obrazu. Rezultat se opazi že po prvem obisku. Pa vendar je priporočljivo 10 do 12 obiskov, saj s tem podaljšamo učinek napete kože.
V sklopu refleksnih točk, gnetenja mišic in potiskanja limfe, dosežemo maksimalen učinek prekrvavitve, prožnosti kože in mišic in detoks učinka, ter hkrati sproščenosti celega telesa in uma.

Japonski cosmo liftnig obraza je namenjen vsem, tako ženskam kot moškim, ki želijo ohraniti napeto kožo na obrazu, jo osvežiti in odstraniti drobne gubice brez da bi posegli po operativnih posegih.
Je pa še veliko več kot lifting masaža. S stimulacijo refleksnih točk na obrazu, se sprosti celo telo, umirijo se misli, preženemo stres. Telo je v ravnovesju.

Nega obraza tudi doma

Koža okoli oči je izredno občutljiva, zato potrebuje posebno nego. Tretma je sestavljen iz rastlinskih izvlečkov. Odstranjuje in preprečuje temne kolobarje in otekline, vlaži kožo, gladi in napenja. Utrujeni, neprespani koži vrača sijaj in mladosten videz. Tretma je namenjen izrecno predelu kože okoli oči. Program je učinkovit tudi pri odstranjevanju podočnjakov.

Poglejte si tudi strani nega telesa in nega obraza cenik.

beauty portrait of young woman with  hand on her shoulder
Skin care woman putting face cream

Jutranja nega obraza

Zjutraj si očistite obraz z mlačno vodo ter kremnim gelom za čiščenje obraza. Izogibajte se mil, ki sperejo vaš naravni vlažilni faktor iz kože, pri čemer pustijo tesen in suh občutek. Ne drgnite obraza z brisačo, da bi jo osušili. Namesto tega kapljice le narahlo popivnajte z brisačo.

Nega obraza se nadaljuje s tonikom, ki pomaga odpraviti preostala sredstva za čiščenje make-upa ter kremnega gela. Tonik pomaga ponovno vzpostaviti naravno raven pH kože ter pusti kožo čisto, in pripravljeno za hidriranje.

Nato na obraz nanesite vlažilno ali dnevno kremo, ki je specializirana za vaš tip kože. Vlažilna krema pušča koži občutek mehkosti in gladkosti. Pomaga tudi zgladiti fine linije in navlažiti suho kožo. Za zaščito pred soncem lahko nad vlažilno kremo namažete tudi kremo s faktorjem.
Šele ko imate vse te korake narejene, lahko nanesete vaš make-up (če ga nosite). Vaša podlaga naj se ujema z barvo vaše kože, da bi bila videti čim bolj naravna.

Večerna nega obraza

Zvečer se nega obraza začne prav tako kot se je jutranja. Najprej se očisti obraz z mlačno vodo in s kremnim gelom za čiščenje obraza, da bi si očistili obraz (tudi dnevni make-up).

Uporabite tonik, da bi odstranili še preostale sledi make-upa. Najlažje je tonik nanesti na bombažno vato.

Ko si očistite obraz in je vaš obraz še vedno moker je pametno s pilingom odstraniti mrtve celice kože, ki povzročajo, da je obraz videti otopel. Kopičenje odmrlih celic lahko prispeva k zamašitvi por, kar povzroči akne. Prav tako kopičenje odmrlih celic blokira prehod vsem izdelkom, da bi prodrli v kožo in opravile svojo delo v polni zmogljivosti. Piling obraza bo kožo očistil in ji dal bolj zdrav videz ter povrnil sijaj. S pilingom nežno zmasirajte obraz in dobro sperite. To lahko ponavljate vsak večer ali najmanj 1 – 2 krat na teden.

Na koncu zopet uporabite vlažilno ali nočno kremo za obraz, ki je pogojena s tipom kože. Kremo za učvrstitev okoli oči je primerno nanesti čisto na koncu.

12_PR-Torodes-Insta
Body care of  female legs

Še nekaj praktičnih nasvetov

Nikoli ne pustite svoj make up čez celo noč na vašem obrazu, saj vam maši pore in preprečuje kožnim celicam naravno lupljene kože, kar lahko povzroči ogrce. Koži pustite dihate čez noč.

Najpomembnejša stvar, ki jo lahko naredite za svojo kožo obraza je, da se izogibate soncu ali da vsaj uporabljate dovoljeno količino sončnih krem. Sončna svetloba povzroči, da se koža hitreje stara ter povzroča kožnega raka, ki je najpogostejša oblika maligne bolezni pri ljudeh.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.