Lasersko odstranjevanje dlak

Laserska depilacija

Depilacija je postopek odstranjevanja dlak, ki je izvedljiv v več različnih tehnikah. V kozmetičnem salonu Nika za vas opravimo več vrst depilacij: na obrazu, nogah, rokah in hrbtu, pod pazduhami, pa tudi na bikini predelu. Po nanosu voska položimo trak in s hitrim potegom odstranimo dlačice. Priporočljivo je, da so te dolge pol centimetra, saj lahko le tako zagotovimo dobro depilacijo. Na voljo so sicer različne vrste smol oz. voskov za depilacijo, prav tako so različni tudi trakovi. Poleg klasične depilacije je na voljo tudi laserska depilacija oz. trajna depilacija z ELOS-tehnologijo, ki omogoča lasersko odstranjevanje dlak.

Laserska depilacija za popolnoma gladko kožo

Trajna laserska depilacija ELOS vam omogoča, da se znebite dlačic kjerkoli na telesu. Vsakodnevna depilacija nog z britvicami ali z voskom je namreč precej boleča, prinaša pa le kratkoročne učinke, ki jih pogosto spremljajo pekoča rdečica in vraščene dlake. Lasersko odstranjevanje dlak pa je povsem neboleč postopek, s pomočjo katerega bo vaša koža še dolgo časa ostala svilena.

Trajna laserska depilacija deluje po principu uničevanja mešičkov dlačic s pomočjo optične in radiofrekvenčne energije, ki termalno poškodujeta mešiček dlačice in s tem preprečita normalno rast dlake. Laserska depilacija nudi hitrejše segrevanje in uničenje mešičkov pri temnejših dlačicah, uspešno pa se spopade tudi s svetlejšimi. Lasersko odstranjevanje dlačic z ELOS tehnologijo poskrbi, da se po določenem številu tretmajev toplotno uničijo vsi mešički. Zato je depilacija z laserjem v primerjavi z navadno učinkovitejša in dolgotrajnejša.

Lasersko-odstranjevanje-dlak

Lasersko odstranjevanje dlak opravite še pred poletjem

Za čim bolj trajno depilacijo s pomočjo laserja je navadno treba opraviti 5 do 6 tretmajev.

Naš cenik pa navaja cene laserske depilacije za posamezne predele telesa.

Lasersko odstranjevanje dlak se ne izvaja na predhodno zagoreli koži.

Sam postopek ni boleč, opravljen pa je hitro – navadno ne traja več kot pol ure.

Lasersko-odstranjevanje-dlak-z-obraza
elos tehnologija za odstranjevanje dlak

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.