Anticelulitna nega - anticelulitna masaža

Anticelulitna nega - anticelulitna masaža spada med najstarejše oblike umetnosti zdravljenja. Pomaga zmanjšati učinke stresa, izboljša cirkulacijo, spodbuja samozdravilne sposobnosti telesa in aktivira limfni sistem. Določene vrste masaže se uporabljajo tudi za odstranjevanje neželenega tkiva, kot je celulit.

Anticelulitna masaža z aromatičnim oljem ne bo zmanjšala le maščobne obloge, ampak bo v pravilni kombinaciji z zdravo prehrano in telovadbo pomagala tudi pri odpravi celulita.

Obloga iz alg poživlja, razstruplja, učvrščuje in tonira. Iz kože odstranjuje strupe in jo navlaži. Pomaga pri odpravi celulita, zadrževanju vode v telesu in napihnjenosti.

Peeling z aromatičnimi olji je nega za dušo in telo. Koža je po peelingu nežna in gladka, saj peeling odstrani odmrlo povrhnjico, hkrati pa razvaja čute z zdravilnimi aromatičnimi olji z anticelulitnim delovanjem.

Zeliščna obloga Decleor čisti kožo z zeliščnimi in rastlinskimi izvlečki. Koža je po negi gladka, mehka in zdravega videza.

Sojina nega telesa s kofeinom je učinkovito anticelulitno orožje. Soja pripomore h krepitvi vezivnega tkiva, kofein pa spodbuja presnovo maščob.

Cellulite_step2

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.