Masaža z zeliščnimi snopki, naravna zelišča in naravna olja

Masaža z zeliščnimi snopki v katerih so naravna zelišča, kot tudi aroma masaža, kjer se uporabljajo naravna olja vplivajo sprostitveno na dušo in telo. Takšna olja za masažo delujejo na limfni sistem in tako sproščajo fizično in psihično napetost.

Masaža z zeliščnimi snopki – naravna zelišča in naravna olja

Masaža z zeliščnimi snopki ima svoj potek. Prične se kot aroma masaža torej z uporabo olja za masažo. Olje za masažo se z masiranjem vtira v telo, da se zmehča in postane voljnejše. Nato uporabimo naravna zelišča zavita bombaž, ki so segreta nad paro. Topli dotik, ki ga telesu nudi masaža z zeliščnimi snopki je zelo blagodejen, hkrati pa ustvarja terapevtsko aromo, ki jo oddajajo naravna zelišča. Masaža z zeliščnimi snopki omogoča pravo čiščenje organizma. Z masažnimi tehnikami »pregnetemo telo« in začne se detoksikacija telesa.

masaža z zeliščnimi snopi

Masaža z zeliščnimi snopki - vplivi na telo in počutje

Naravna zelišča oziroma njihove esence so tiste, iz katerih so pripravljena naravna olja. Masaža z zeliščnimi snopki v kozmetičnem salonu Nika je prilagojena posamezniku/ci. Na podlagi tega se izberejo vonji, ki so osebi všeč, nato pa pripravimo mešanico, ki vsebuje prava naravna zelišča, da nastanejo ustrezna naravna olja. Potem se masaža začne. Pripravljeno olje za masažo in aroma masaža, sta namenjena zdravljenju blagih obolenj, lepotni negi, ob tem pa seveda razbremenjevanju napetosti telesa in duha. Olje za masažo tako najprej učinkuje na možgane preko voha, drugi pomemben učinek, ki ga ima masaža z zeliščnimi snopki pa je, neposredni farmakološki učinek olja za masažo. Ta izhaja iz esence zdravilne rastline.

Naravna olja – olja za masažo in njihova sestava

Naravna olja sestavljajo zeliščazačimbe, tudi les in druge hlapne organske spojine. Olja za masažo morajo vsebovati točno določene vsebnosti dišav. Na primer, v Franciji se olje za masažo oziroma eterično olje regulira tudi kot zdravilo na recept.

Masaža z zeliščnimi snopki izboljšuje vaše zdravje

Aroma masaža in masaža z zeliščnimi snopki sta prava izbira za izboljšanje vašega zdravja. Masaža, zdravilne rastline, začimbe in druge sestavine so tu zato, da očistijo mikrobe iz vašega telesa, gre torej za razstrupljanje organizma, obenem pa vas čustveno prebudijo.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.