Indijska masaža glave odpravlja posledice sodobnega življenja

Vsi občutimo posledice hitrega tempa sodobnega življenja, ki se meša z zmanjšano fizično dejavnostjo, slabim načinom prehranjevanja in vse večjimi umskimi napori. Te posledice se kažejo v glavobolih, migrenah, napetosti okoli oči, trdem vratu in ramenih, ansksioznosti in stresu…

Predvsem proti večeru pridejo te posledice do izraza. In takrat nam bi večkrat prijala masaža ramen in glave. Indijska masaža glave je zelo učinkovita metoda za odpravljanje stresa, napetosti, utrujenosti, nespečnosti, glavobola, migren in vnetja sinusov.

Pomaga povečati gibljivost in prožnost sklepov v vratu in ramenih, višati nizek pritisk, poveča prekrvavitev in limfni obtok, s čimer pripomore tudi k odstranitvi nakopičenih strupov. V prid indijske masaže, ki temelji na ajurvedskem načinu zdravljenja, govori več kot tisoč let prakse.

Indijska-masaza-glave

Indijska masaža glave je sprostilna tehnika za vaše mišice in misli

Indijska masaža glave je učinkovita tehnika pritiskov na točke po meridianih. Gre za izredno učinkovito sprostilno tehniko. Z gnetenjem in stiskanjem vplivamo na mišično napetost vratu, rame, zgornjega dela hrbta, z nežno masažo pa tudi na lasišče in obraz.

Obenem masaža pomaga pri odvajanju v telesu nakopičenih strupov. Izvaja se pretežno brez olja, ki se lahko doda na koncu masaže za boljšo stimulacijo mišic. Masaža običajno traja od 30 – 45 minut, za dolgoročno sprostitev pa vam priporočamo, da si jo privoščite večkrat.

Sprostite svoje telo in misli z indijsko masažo glave – pokličite nas in se dogovorite za termin!

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.