Pedikura

Noge so zelo pomemben del telesa. Z njimi se premikamo. Zanesti se moramo nanje, da nas odpeljejo, kamor želimo. Zato si nikoli v življenju ne dovolite, da bi zanemarjali svoje noge in raje poskrbite za redno nego stopal in nohtov na nogah.

Pedikura se izvaja strojno in ponuja kar nekaj prednosti pred ročno obdelavo nog. Izraža se v natančnosti, hitrosti in temeljitosti. Poleg tega pa poenostavi delo pedikure. Obdela se trda koža na peti, lahko se poreže ali pa samo pobrusi. Skrajšajo in oblikujejo se nohti. Obnohtna koža se odstrani. S poliranjem nohta pa dosežemo bolj gladek, matiran in če je treba tudi stanjšan noht. Za zaključek pa se urejeni nohti lahko še nalakirajo. Na izbiro je paleta najrazličnejših odtenkov barvastih lakov.

Pedikura
JESSICA GEL LAK (2)

Bolj razkošno nego nog pa doživite ob Zen Spa Pedikuri

Zen Spa pedikura ponuja ob osnovni pedikuri še dodatno razvajanje stopal. Ne samo, da očisti in odstrani suho in trdo kožo, ampak jo tudi pomladi, vrne zdrav videz in mehkobo.

Z nežno penečo kopeljo, namenjeno čiščenju in mehčanju kože na nogah, se začne postopek razvajaja. Encimski piling čudežno poživi najbolj težavne dele suhe in popokane površine stopal. Koža zgleda naravno in lesketajoče. Maska pa deluje negovalno in osvežujoče. Sestavine, ki jih produkti Zen Spa pedikure vsebujejo so poživljajoči ingver, vlažilna aloe vera, pomirjajoči zeleni čaj in maslo afriškega drevesa (shea butter).

Preberite si več o manikuri.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.