Narvna nega obraza - organska kozmetika

Naravna nega obraza in organska kozmetika Ilcsi

Naravna nega obraza postaja vse bolj priljubljena. Veliko ljudi se spet »vrača h koreninam« in preizkuša proizvode, ki so sestavljeni iz zelišč in naravnih ekstraktov. Mnogo jih zmotno misli, da je naravna kozmetika za obraz in telo bolj blaga in prijaznejša do naše kože, ne zavedajo pa se, da obstajajo tudi alergije in podobne neprijetnosti na naravne sestavine. Merilo za dober odziv kože je vedno posameznik sam. Naravna organska kozmetika za obraz in telo pa je zelo pomembna z drugih vidikov, ki so opisani v nadaljevanju. Poleg naravne obrazne kozmetike pa vam je na voljo tudi naravna kvalitetna pedikura in manikura nohtov Jessica in aroma masaža, ki vsebuje naravna eterična olja!

naravna kozmetika za obraz ilcsi

Naravna nega obraza in organska kozmetika Ilcsi

Naravna kozmetika za obraz je zelo pomembna zaradi pridelave. V našem kozmetičnem salonu je na voljo madžarska organska (ekološka) kozmetika Ilcsi. Ekološka ali organska kozmetika s certifikatom pomeni, da so sestavine, iz katerih je sestavljena, pridelane brez »pomoči« sintetičnih gnojil, pesticidov ali raznovrstnih spodbujevalcev rasti in podobno. Naravna kozmetika za obraz in telo je pridelana s kolobarjenjem – naravi prijaznim obdelovanjem zemlje, ki nam naš trud povrne z boljšo kvaliteto zemlje in bogatejšim pridelkom. Mnogi izdelki, ki se deklarirajo kot naravna, ekološka oz. organska kozmetika ne vsebujejo zadostne količine naravnih sestavin. Za prave naravne izdelke so podeljeni certifikati, ki nam povedo, ali je izdelek res ekološko oz. organsko pridelan ali ne. Ilcsi je naravna kozmetika s certifikatom BDIH, ki zagotavlja:

  • da je Ilcsi naravna kozmetika za obraz pridelana na kontroliranem področju
  • da Ilcsi organska kozmetika za obraz ni bila testirana na živalih
  • da Ilcsi ekološka kozmetika za obraz ne vsebuje sintetičnih sestavin (dovoljeni so določeni konzervansi zaradi mikrobiološke varnosti)
  • da Ilcsi naravna nega obraza ni pridelana iz sestavin s povečano radioaktivnostjo

Aromaterapija masaža Naravna nega obraza s certifikatom – podprite naravno pridelavo

ilcsi_logo_english

Ilcsi naravna kozmetika za obraz s certifikatom BDIH vsebuje optimalno pridelane sestavine, kar vam zagotavlja tudi največjo vsebnost vitaminov in mineralov, ki jih jih naša koža danes zaradi vse večjega onesnaženja in prostih radikalov potrebuje bolj kot kdajkoli. Naravna nega obraza Ilcsi vam tako omogoča, da koža zasije v svojem polnem sijaju. Z vsemi mikroelementi ekološka oz. organska kozmetika odpravlja manjše in večje nepravilnosti, koža pa tako ponovno zadiha. Obiščite naš salon in se pustite razvajati – naravna nega obraza Ilcsi.

ILCSI naravna kozmetika za obraz (2)
ILCSI naravna kozmetika za obraz (1)

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.