Aromaterapija masaža

Aromaterapija masaža za povečan občutek sproščenosti

Aromaterapija je že stoletja znana po svojih terapevtskih učinkih. Naravna eterična olja vplivajo na naše psihično in fizično počutje. S svojimi vonji nas naravna eterična olja pomirijo in sprostijo, nekatera naravna eterična olja pa tudi poživljajo in prebujajo. Olje za masažo in primerna masaža dodatno delujejo na posamezne organe in mišice. Aromaterpaija masaža ali aroma masaža je tako zelo učinkovit splet dišav in masaže, ki nas popolnoma razbremeni vsakdanjega stresa in težav na določenem predelu telesa.

Aroma masaža poskrbi na zunanje in notranje ugodnje in relaksacijo

Aromaterapija

Aroma masaža izvrstno poskrbi za prepotrebno sprostitev v umirjenem ambientu našega kozmetičnega salona. Ob aromaterapiji se izvaja več tehnik masaže, potrebno pa je tudi izbrati pravo olje za masažo. Vsaka mešanica je namreč pripravljena za vsako stranko posebej, saj imajo vsa naravna eterična olja svojo specifično sestavo, ki ne ustreza vsem enako. Naša naravna eterična olja so pridelana iz najboljših in kontroliranih sestavin. S pravino kombinacijo eteričnih dišav nastane olje za masažo, ki spodbudi tudi zdravljenje celega telesa. Naravna eterična olja in aromaterapija masaža spodbudita prijetne občutke, ki sprožita samozdravljenje našega celotnega psihofizičnega sistema.

Olje za masažo – različna ekološko pridelana naravna eterična olja

sprostitvena nega z aromatičnimi olji

Olje za masažo mora biti primerno za vsako stranko, saj v nasprotnem primeru dosežemo napačen učinek. Kot vemo, z neprijetnim početjem telo dodatno obremenimo in celo škodujemo. Naravna eterična olja pa poleg psihičnega in fizičnega vpliva na telo delujejo tudi protiglivično in antimikrobno. Naravna eterična olja z vdihavanjem parnih pripravkov spodbujajo čiščenje dihalnih poti, z nanosom na določena področja okužena z glivicami pa se lahko rešimo tudi te nadloge. Če ste navdušeni nad naravnimi pripravki, vam je v našem kozmetičnem salonu na voljo tudi naravna nega obraza, ki jo omogoča organska kozmetika Ilcsi in naravna kvalitetna pedikura in manikura nohtov Jessica.

Naravna eterična olja uporabljena kot olje za masažo imajo izjemen vpliv na počutje, zato je aromaterapija masaža priporočena vsem, ki si želijo učinkovite sprostitve. Aroma masaža vam omogoča tudi boljšo prekrvavljenost telesa, vpliva na boljšo presnovo in počutje. Privoščite si umiritev in sprostitev – aromaterapija masaža je pravi odgovor za vas.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.