Sprostilna masaža stopal

Naša stopala so odraz našega telesa. Kitajska medicina pravi, da so senzorji vseh živcev notranjih organov, ki se širijo po celem telesu, zbrani na podplatih.

Tako sprostilna masaža učinkovito stimulira delovanje notranjih organov. Z sprotilno masažo lahko sami veliko pripomoremo k temu, da se telo celi samo.

Sprostilna masaža pomaga balansirati nepravilnosti, ki se pojavijo v obliki bolezni, nesreč in celo življenjskega stila.

Salon-Nika_23

Sprostilna masaža stopal

Salon-Nika_24

Masaža stopal se izvaja s pritiski palcev na stopalu, nartu in prstih. Masažni gib se iz stopal lahko nadaljuje tudi po mečih. Kljub močnejši intenzivnosti pritiskov po točkah na stopalu se masaža izvaja izključno v sprostilne namene in ne deluje terapevtsko.

Masaža stopal je učinkovita pri utrujenih nogah, pri zmanjševanju stresa, izboljša prekrvavitev celotnega telesa, deluje na limfni sistem in vpliva na splošno počutje

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.