Francoska pedikura za lepe, negovane in urejene nohte

Francoska pedikura je prefinjena, nežna in elegantna različica lakiranja nohtov na nogah. Poudarjene konice nohta dajejo videz elegance, celotna površina nohta pa ohrani lepo naravno barvo. Po intenzivni obnovitveni negi stopal je na vrsti strokovno oblikovanje nohtov, za konec pa vam je na voljo tudi več vrst lakiranja: klasično barvno lakiranje, permanentno lakiranje z gel lakom ali francoska pedikura. Nohti bodo videti zelo naravni. Francoska pedikura je primerna za vse letne čase in za vse priložnosti.  Če si želite zdrav in negovan videz nog obdržati dlje, je prava izbira permanentna francoska pedikura. Za estetiko vaših stopal s pomočjo pedikure poskrbijo izkušene pedikerke, za sproščanje ob pedikuri pa si lahko privoščite še masažo stopal. Končni videz urejenih nog pričara francoska pedikura ali barvno lakiranje, čudovite pa so tudi številne poslikave nohtov.

Urejeni-nohti

Francoska nega nohtov – klasična eleganca, ki je vedno modna

Za obolele ali poškodovane nohte na nogah je na voljo izdelava geliranih nohtov. S tem postopkom se prikrijejo nepravilnosti ali poškodbe nohtov. Med možnimi izbirami so lakiranje nohtov z barvnimi geli, poslikave in francoska pedikura. Nohti so obstojni, videz pa povsem naraven. Francoska pedikura je postala modni hit, na katerega manekenke in zvezde prisegajo že vrsto let. Francoska manikura nohtov na rokah v kombinaciji z francosko pedikuro pa izraža še posebno urejenost, eleganco in šarm, primerno za ženske vseh starosti.

Permanentna francoska pedikura – urejeni nohti do 6 tednov

Permanentna francoska pedikura z nanosom visoko kvalitetnega svetlobno obstojnega gela prekrije nohte z rahlim gloss efektom, konice nohta pa se poudarijo z naravnim belim tonom. Prednost permanentne francoske pedikure je poleg obstojnosti tudi ta, da so zaradi gladke površine zgornjega dela nohti videti enakomernejši, se ne cepijo in tako vselej delujejo zelo urejeno.

Francoska nega nohtov – nevtralna izbira poslovnih žensk

Vemo, da v poslovnem svetu močne in žive barve niso zaželene, zato je francoska manikura nohtov zagotovo prava izbira vsake poslovne ženske, s katero lahko nevsiljivo zablestite ob vsaki priložnosti. Tako francoska pedikura kot tudi permanentna francoska pedikura sta postali trend, ki ne mine. Uporabljajo se nežno kožni, rožnati ali prosojni laki za nohte, v kombinaciji z naravno belo ali mat belo konico.

Ne pozabite, da so le zdravi nohti tudi lepi nohti. Za zdrave nohte lahko poskrbite s pravilno nego in prehrano, za lepe in negovane nohte pa bomo poskrbeli v kozmetičnem salonu Nika.

Si želite razvajati v našem salonu?

Pokličite nas na tel. št.: 031 658 765 ali nam pošljete sporočilo preko obrazca ali nas enostavno obiščite in se dogovorimo za ustrezen termin. Glede na vaše potrebe in želje prilagodimo čas in trajanje storitve.